Afhaalmenu
Afhalen kan elke dag tijdens onze openingsuen.
U kan uw bestelling telefonisch doorgeven via het nummer 03 283 09 00.
Suggesties dienen steeds 1 dag op voorhand besteld te worden.
Buon Appetito!
Voorgerechten
-
Burrata
Met een fris groentenslaatje, basilicumolie en gazpacho van tomaat en paprika
16.50 -
Rundscarpaccio
Gemarineerd in truffelolie, rucola en parmakaas
16.00 -
Antipasto Misto
Fijne vleeswaren
17.00 -
Vitello tonnato
17.00
-
Spaccata
Van aubergine, mozzarella en tomaat gegratineerd in de oven
16.00 -
Scampi fritti
Met huisgemaakte tartaar
18,00 -
Salade Scampi
Met pinoli, rode ajuin, julienne van courgette en granny smith, croutons en een dressing van honing en mosterd
18.00 -
Gemarineerde rode tonijn
Met wasabi en soja
18.00 -
Selectie van de chef
Gerookte paling
Met pompoen en witloof, porcini en pecorino
20.00 -
Krokant gebakken kalfszwezerikken
Met safraanrijst, crème van erwtjes en jus van oude balsamico
22.00 -
Minestrone
12.00
Pasta
-
Spaghetti Napoli
Ook als voorgerecht à 12.00
14.50 -
Penne Arrabiata
Ook als voorgerecht à 13.00
15.50 -
Spaghetti aglio olio peperoncino
Ook als voorgerecht à 13.00
15.00 -
Tagliatelle carbonara
Ook als voorgerecht à 14.50
18.00 -
Duo van cannelloni
19.00
-
Gegratineerde ravioli
17.00
-
Pappardelle tartufata
Met spek, rode wijn, Italiaanse worst en shi také
22.00 -
Spaghetti vongole
25.00
-
Selectie van de chef
Linguini frutti di mare
26.00
-
Strozzapreti con Pesce spada pomodori
Met rode ajuin, zwarte olijven, pinoli en bottarga
18.00 -
Ravioli van hert
met gekarameliseerde rode ajuin en artisjok
36.00
Pizza
-
Pizza Margherita
11.00
-
Pizza Caprese
Met buffelmozzarella, verse tomaat en basilicum
15.50 -
Pizza Napoletana
Met anjovis, kappertjes en olijven
14.50 -
Pizza quattro formaggi
4 Italiaanse kazen
17.00 -
Pizza al tonno
Met tonijn, rode en witte ui, anjovis, kappertjes en olijven
18.00 -
Pizza pikante salami en gorgonzola
18.00
-
Pizza met pancetta, stracchino, champignons, zuiderse groentjes en basilicumolie
18.00
-
Pizza carpaccio
Met Mozzarella, Parmezaan, Rucola
20.00 -
Pizza calzone
Gevulde pizza met ricotta, mozzarella, ham, salami, artisjok, olijven en tomaat
18.50 -
Pizza Scampi
Met scampi, kerstomaten en courgette
20.00 -
Pizza quattro stagioni
Met scampi, artisjok, Parmaham, Italiaanse worst, olijven en geitenkaas
22.00 -
Selectie van Il Divino
Pizza Profumo
Met Parmaham, rucola, parmezaan, cherry-tomaten en truffelolie
22.00 -
Pizza Carbonara
Met ei, krokant spek, rucola en een mix van pecorino en Parmiggiano
20.00
Visgerechten
-
Gegrilde reuze gamba
Met een assortiment seizoensgroenten
24.00 -
Tagliata van tonijn
Rosé gebakken met kerstomaatjes, rucola en een dressing van appelazijn
23.00 -
Gegrilde zeebaars
met zuiderse groenten en pittige zoete aardappel
26.00 -
Pesce spada uva passa
met witte wijn, taggiasche olijven, pistache, kappertjes, tomaatconfit en wortelpuree
27.00
Vleesgerechten
-
Ossobuco “Milano”
29.00
-
Gepaneerd kalfslapje “Milanaise”
24.00
-
Kalfslapje "Limone of pizzaïola"
24.00
-
Ossehaas
Op de gril met pizaïola, peper of gorgonzolasaus
35.00 -
Tagliata di manzo
met rode portosaus, een trio van champignons, groene asperge en foie gras
35.00 -
Fegato alle Veniziana
Kalfslever met uitjes, erwtjes, witte wijn en balsamico
28.00 -
Wilde eendeborst
Met een sausje van appelsien en gember, gekarameliseerde vijg, peertje in rode wijn en gegrilde artisjok
31.00 -
Patrijs
Met gebakken witloof, kastanje, boschampignons, gekruide aardappel en een jus van wild
31.00