U kan uw tafel telefonisch reserveren via het nummer 03 283 09 00 of via de reservatiepagina. Buon Appetito!
20.00 Rundscarpaccio met truffelolie, rucola en Parmezaanse kaas
21.00 ganzenlever met vijgen, natuur en gerookte paling pesto, datterinitomaat aubergine, pittige provola en tomatensaus Met verse tartaar
42.00 per 2 personen hertencarpaccio, pecorinocreme, artisjokken en verse truffel Kalfszwezerikken , parmezaanse risotto en groene asperges Ierse oesters Mor ( 5 stuks) Ook als voorgerecht aan 20.00 Ook als voorgerecht aan 20.00 Ook als voorgerecht aan 20.00 Ook als voorgerecht aan 21.00 Met ricotta en spinazie vlees pesto en zalm met verse truffel worst met venkel en eekhoorntjesbrood
30.00
17.00 Met ansjovis, kappertjes, olijven Met gekookte ham, champignon, artisjok en olijven Met buffelmozzarella, verse tomaat en basilicum 4 Italiaanse kazen Met zuiderse groenten Met tonijn, rode en witte ui, ansjovis, kappertjes en olijven
22.00 Met paprika, witte en rode ui en gedroogde tomaat Gevulde pizza met ricotta, mozzarella, ham, salami, artisjok en tomaat Met gerookte zalm, courgette, burrata, tomaatjes en rucola Met gerookte pancetta, burrata, truffeltapenade en paddenstoelmix Met cherrytomaatjes, straciatella, courgette bloem, courgette en bottarga Met Rundscarpaccio, mozzarella, parmezaan en rucola Met parmaham, rucola, parmezaan, cherrytomaat, truffelolie- met eekhoorntjesbrood, kastanjecreme en verse truffel gegrilde roodbars, broccoli, asperges en anijs saus Zeebaars met knolselderpuree, broccoli en mosselen gegrilde zwaardvis, topinambur-creme, spinazie, aubergine creme en gedroogde tomaten Tonijn, rucola, zoetzure uien, cherrytomaten en wasabi mayonaise
35.00
30.00
30.00 kalfslever Met cipolline Borettane en Xeres iberishe varkensfilet, gegrilde groenten en balsamicoazijnsaus Lamscarré, fregola, stracciatella kaas en spugnola champignon
41.00 Met rucola, parmezaan en tomaten hertenfilet, seisoengronten wild eend met bospaddestoelen en groenten
12.00
13.00
12.00
13.00
13.00 Met Crystal Head vodka Met vanille ijs
13.00
14.00Menu
Antipasti
Crocchette di Parmigiano
Carpaccio di manzo
Vitello tonnato
trio di fegato
Caprese con mozzarella di Bufala
Spaccata di Melanzana
Scampi Fritti
Antipasto Misto
Carpaccio di Cervo
Animelle
Ostriche
Pasta
Spaghetti Napoli
Penne Arrabbiata
Spaghetti Aglio olio peperoncino
Spaghetti Carbonara
Canneloni
Ravioli Gratinati
Tagliolini Pesto e salmone
Tagliatelle al Tartufo
Pappardelle
Spaghetti vongole
Pizza
(Take Away min 2 euro)
Pizza Margherita
Pizza Napoletana
Pizza Luigi
Pizza Caprese
Pizza quattro formaggi
Pizza Vegetariana
Pizza al tonno
Pizza salame piccante e gorgonzola
Pizza Pancetta
Pizza Calzone
Pizza Bianca Salmone
Pizza Burrata e Tartufo
Pizza Scampi
Pizza Carpaccio
Pizza Profumo
Pizza Porchetta
Pesce
Scorfano
Spigola
Pesce Spada
Tonno
Carne
Ossobuco "Milano"
Scaloppine alla "Milanese"
Scaloppine al "Limone" o "Pizzaïola"
Fegato
Filetto di maialino iberico
Carre d'Agnello
Filetto grigliato "pizzaiola" "peper" of "Diavola"
Tagliata di Entrecote
Filetto di Cervo
Anatra Selvatica
Dolci
Tiramisu
Dame Blanche
Assortiment Sorbet
Tortino al cioccolato
Zabaione van de chef
Coupe colonel
Appeltaartje
Pralina alla sarda
Kaasbordje
U kan uw tafel telefonisch reserveren via het nummer 03 283 09 00 of via de reservatiepagina. Buon Appetito!
Menu