ONTDEK ONS MENU
Chef-kok Johan De Jaegher en zijn team van chefs hebben een traditioneel Italiaans menu samengesteld gaande van Pasta al dente tot heerlijke houtoven gebakken pizza’s en van een seizoensmenu tot de meest verfijnde Italiaanse gerechten. Al deze originele gerechten worden natuurlijk vergezeld door de beste kwaliteitswijnen uit alle regio’s van Italië.
Voorgerechten
-
Burrata
Met een fris groentenslaatje, basilicumolie en gazpacho van tomaat en paprika
16.50 -
Rundscarpaccio
Gemarineerd in truffelolie, rucola en parmakaas
16.00 -
Antipasto Misto
Fijne vleeswaren
17.00 -
Vitello tonnato
17.00
-
Spaccata
Van aubergine, mozzarella en tomaat gegratineerd in de oven
16.00 -
Scampi fritti
Met huisgemaakte tartaar
18,00 -
Salade Scampi
Met pinoli, rode ajuin, julienne van courgette en granny smith, croutons en een dressing van honing en mosterd
18.00 -
Gemarineerde rode tonijn
Met wasabi en soja
18.00 -
Selectie van de chef
Gerookte paling
Met pompoen en witloof, porcini en pecorino
20.00 -
Krokant gebakken kalfszwezerikken
Met safraanrijst, crème van erwtjes en jus van oude balsamico
22.00 -
Minestrone
12.00
Pasta
-
Spaghetti Napoli
Ook als voorgerecht à 12.00
14.50 -
Penne Arrabiata
Ook als voorgerecht à 13.00
15.50 -
Spaghetti aglio olio peperoncino
Ook als voorgerecht à 13.00
15.00 -
Tagliatelle carbonara
Ook als voorgerecht à 14.50
18.00 -
Duo van cannelloni
19.00
-
Gegratineerde ravioli
17.00
-
Pappardelle tartufata
Met spek, rode wijn, Italiaanse worst en shi také
22.00 -
Spaghetti vongole
25.00
-
Selectie van de chef
Linguini frutti di mare
26.00
-
Strozzapreti con Pesce spada pomodori
Met rode ajuin, zwarte olijven, pinoli en bottarga
18.00 -
Ravioli van hert
met gekarameliseerde rode ajuin en artisjok
36.00
Pizza
-
Pizza Margherita
11.00
-
Pizza Caprese
Met buffelmozzarella, verse tomaat en basilicum
15.50 -
Pizza Napoletana
Met anjovis, kappertjes en olijven
14.50 -
Pizza quattro formaggi
4 Italiaanse kazen
17.00 -
Pizza al tonno
Met tonijn, rode en witte ui, anjovis, kappertjes en olijven
18.00 -
Pizza pikante salami en gorgonzola
18.00
-
Pizza met pancetta, stracchino, champignons, zuiderse groentjes en basilicumolie
18.00
-
Pizza carpaccio
Met Mozzarella, Parmezaan, Rucola
20.00 -
Pizza calzone
Gevulde pizza met ricotta, mozzarella, ham, salami, artisjok, olijven en tomaat
18.50 -
Pizza Scampi
Met scampi, kerstomaten en courgette
20.00 -
Pizza quattro stagioni
Met scampi, artisjok, Parmaham, Italiaanse worst, olijven en geitenkaas
22.00 -
Selectie van Il Divino
Pizza Profumo
Met Parmaham, rucola, parmezaan, cherry-tomaten en truffelolie
22.00 -
Pizza Carbonara
Met ei, krokant spek, rucola en een mix van pecorino en Parmiggiano
20.00
Visgerechten
-
Gegrilde reuze gamba
Met een assortiment seizoensgroenten
24.00 -
Tagliata van tonijn
Rosé gebakken met kerstomaatjes, rucola en een dressing van appelazijn
23.00 -
Gegrilde zeebaars
met zuiderse groenten en pittige zoete aardappel
26.00 -
Pesce spada uva passa
met witte wijn, taggiasche olijven, pistache, kappertjes, tomaatconfit en wortelpuree
27.00
Vleesgerechten
-
Ossobuco “Milano”
29.00
-
Gepaneerd kalfslapje “Milanaise”
24.00
-
Kalfslapje "Limone of pizzaïola"
24.00
-
Ossehaas
Op de gril met pizaïola, peper of gorgonzolasaus
35.00 -
Tagliata di manzo
met rode portosaus, een trio van champignons, groene asperge en foie gras
35.00 -
Fegato alle Veniziana
Kalfslever met uitjes, erwtjes, witte wijn en balsamico
28.00 -
Wilde eendeborst
Met een sausje van appelsien en gember, gekarameliseerde vijg, peertje in rode wijn en gegrilde artisjok
31.00 -
Patrijs
Met gebakken witloof, kastanje, boschampignons, gekruide aardappel en een jus van wild
31.00
Dolci
-
Tiramisu-mokka
11.00
-
Panna Cotta
Met coulis van aardbeien en yogurtijs
13.00 -
Assortiment Sorbet
Met rood fruit
11.00 -
Sabayon
Met Sinaasappel en amandelijs
13.50 -
Dame Blanche
10.00
-
Coupe colonel
Met Cristal-head Vodka
12.00 -
Tartino al limone
13.00
-
Kaasbordje
13.50
-
Vin Santo con cantuccini
12.50